blog #4 Hoe wordt je aantrekkelijk? 10 tips voor verleidelijke steden.

Door: Nadine Roos

# 1 Zie er verleidelijk uit
Om sexy te zijn, heb je een eigen verleidelijke stijl nodig, maar geef jezelf niet helemaal prijs. Laat iets over aan de fantasie.
Verleidelijke steden zien er verbluffend goed uit. De gebouwen zijn fotogeniek, de pleinen hebben allure en de straten nodigen uit om te flaneren. Maar een stad is niet in een oogopslag te vangen, dwalend door de straatjes is er achter elke straathoek iets nieuws te ontdekken.

# 2 Leef gezond
Zorg goed voor jezelf. Als je gezond bent, straal je kracht uit.
Een gezonde stad is in balans. Ze is veerkrachtig en staat niet stil.
Tegelijkertijd zorgt een stad voor de gezondheid van haar stedelingen. Gezond leven doe je op meerdere vlakken, bijvoorbeeld door veel te bewegen en je te beschermen tegen schadelijke zaken. Vooral steden waar je gemakkelijk kan wandelen en fietsen houden je gezond. Schone straten houden ziektes op afstand. En overal in de stad moet de lucht fris zijn. Om een verleidelijke stad te zijn hebben nog veel steden werk te verrichten.

# 3 Wees speels
Versier de ander met impulsieve, creatieve en gekke verrassingen. Laat zien dat je van het leven geniet. Een aanlokkende stad zit vol onverwachte gebeurtenissen. Een middag in de stad kan zomaar een andere wending krijgen door een spontane ontmoeting. Straatartiesten laten je even stil staan en verrassen je. De stad is een podium voor ieders creativiteit.

# 4 Sta rechtop
Om een goede indruk te maken is je houding belangrijk. Sta je rechtop dan kom je zelfverzekerd over. Steden reiken de lucht in. Hoe hoger de gebouwen hoe imponerender de stad. De skyline is al van grote afstand te zien en lokt de mensen naar haar toe. De architectuur maakt indruk en vertelt wat je van de stad kan verwachten.

# 5 Houd het spannend
Om de ander te veroveren is het van belang impulsief te zijn. Niks zo saai als voorspelbaarheid. Een stad die je verliefd laat worden, laat je telkens een nieuwe kant van zichzelf ontdekken. Ze blijft verrassend en verandert met haar tijd mee. Ze is avontuurlijk en een beetje ondeugend.

# 6 Dans
Ga helemaal los en maak elkaar het hof door samen te dansen. Zwoel van uit de heupen of romantisch dicht tegen elkaar. In de stad die je verovert, kan je dansen op alle soorten muziek. Het ritme neemt je tot in de kleine uurtjes mee naar clubs. Laat je alles vergeten tijdens festivals. Of neemt je spontaan in de armen in een park of op een plein.

# 7 Afrodisiac
In het spel van de verleiding horen in chocolade gedoopte aardbeien, tinkelende champagne en avontuurlijke oesters.
De verleidelijke stad biedt deze lekkernijen aan. Ga zitten op haar terrasjes of duik in een van de restaurants. Zalig om je af en toe helemaal over te geven aan gulzige verwennerij.

# 8 Schop je schoenen uit en ontspan samen
Heerlijk samen uitrusten en niks doen. Verleidelijk genieten op een lome middag in het park. Spreid een kleed uit, schop je schoenen uit en laat het gras onder je voeten kietelen. Geef elkaar een ontspannende massage. Steden maken je het hof met hun parken.

# 9 Jezelf zijn
Wees authentiek, Zorg ervoor dat je niet opgaat in de massa, maar dat je herkenbaar bent. Steden hebben een eigen stijl nodig. Geen twee steden zouden hetzelfde horen te zijn. Een goede stad is niet alleen zelf heel eigen, ze biedt tegelijkertijd plek aan de paradijsvogels, de kleurrijke types en de bon vivants.

# 10 Flirt en knipoog
In een verleidelijke stad is er ook ruimte voor een snelle flirt. Een zwoele blik en een korte streling. Een stad flirt met haar toeristen. Lachend gaan ze samen op de foto, maken ze lange wandelingen samen en feesten tot diep in de nacht. Maar na dit korte avontuur worden de koffers gepakt en gaat de toerist terug naar de eigen stad.

2018-03-01T10:58:46+00:00

Leave A Comment